604fb9f78ced2685807923.png

Reviews about prince-2.sk

grade:4.9

452Reviews

INBOX SK s r.o.

web iconfacebookinstagramtiktokyoutube

INBOX SK s r.o.

facebookinstagramtiktokyoutube
604fb9f78ced2685807923.png

Reviews about prince-2.sk

4.9

452Reviews

INBOX SK s r.o.

web iconfacebookinstagramtiktokyoutube

INBOX SK s r.o.

  • prince-2.sk
facebookinstagramtiktokyoutube

Go to website

INBOX SK, Seberíniho 1

82103Bratislava

NIP: 2022842657

Filter company ratings

tm-star
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • current language - skSK
  • current language - enEN

over 1 year ago

thumb-up icon

Ján

tm-star

5.0

Školenie prebiehalo na vysokej úrovni. Školiteľ pán Gablas obohatil každú tému príkladmi z praxe, čo malo veľmi pozitívny dopad na pochopenie metód riadenia projektov PRINCE2. Veľmi pozitívne hodnotím aj organizáciu celého školenia a prístup, komunikáciu pani Gablasovej pred, počas aj po školení.

over 1 year ago

thumb-up icon

Erik

tm-star

5.0

Profesionálny prístup a výborná schopnosť vysvetliť učivo aj na príkladoch.

about 2 years ago

thumb-up icon

Adrian

tm-star

4.0

I was satisfied with the training and the trainer, the content was sufficient to pass the Prince2 Foundation exam, the training materials are precise.

about 2 years ago

thumb-up icon

Dagmar

tm-star

5.0

I was very happy with the training. The trainer, Mr Gablas, explained all the necessary information about the PRINCE2 Foundation methodology. I positively evaluate the very good approach of the trainer and the theory was very well explained in the lectures. I recommend this training.

about 2 years ago

thumb-up icon

Andrea

tm-star

5.0

I was very satisfied with the course. It fulfilled my expectations.

I was also satisfied with the trainer and his wife, who organized the course.

Thank you very much.

about 2 years ago

thumb-up icon

Adam

tm-star

5.0

High setting of lectures, I liked that the couch (Mr. Gablas) gave priority to us to understand, explained it on a number of practical examples, great interpretation, I definitely recommend

over 2 years ago

thumb-up icon

Adam

tm-star

5.0

Structure and delivery of the course is very professional. Helpful examples, great lecturer. Highly recommended!

over 2 years ago

thumb-up icon

Karin

tm-star

5.0

Knowledgeable instructor and well organised training course. Excellent trainer, took time to run through and explain everything thoroughly.

over 2 years ago

thumb-up icon

Róbert Bílek

tm-star

5.0

Školenie PRINCE 2 pod vedením skúseného lektora Ing. Branislava Gablasa, PhD., sa uskutočnilo na vysokej profesionálnej, odbornej úrovni, doplnenej cennými príkladmi z praxe. Kurz PRINCE 2, vedený týmto lektorom veľmi odporúčam.

over 2 years ago

thumb-up icon

Eva

tm-star

5.0

Veľmi dobrý kurz, skvelé praktické príklady cez ktoré sa dala daná problematika pochopiť jednoduchšie. Taktiež skvele spracované materiály, veľkým plusom aj videá na samoštúdium.

over 2 years ago

thumb-up icon

Adriana Plassiard

tm-star

5.0

Une formation de haute qualité pour la méthode PRINCE 2, avec beaucoup d'exemples pratiques et du matériel d´apprentissage de qualité. Le formateur, M. Gablas, nous a bien expliqué toute la méthodologie en utilisant des exemples pratiques, ce qui a permis de stimuler la réflexion sur le sujet et d´obtenir une bonne compréhension des différents contextes.

over 2 years ago

thumb-up icon

Ľuboš

tm-star

5.0

Veľmi kvalitne spracovaná príprava a profesionálne podané vzdelávanie. Lektor má bohaté skúsenosti a prednes doplňa o praktické príklady na základe potrieb študentov. Odporúčam.

over 2 years ago

thumb-up icon

Simona

tm-star

4.0

Veľmi profesionálny tréning s kvalitným materiálom a výkladom podporený príkladmi z reality. Skvelá komunikácia pred, počas a aj po. Materiál mi poslali včas kvôli predpríprave a páči sa mi aj dvojjazyčná kniha. ďakujem

over 2 years ago

thumb-up icon

Michal

tm-star

5.0

Skolenie je prinosom pre kazdeho, aj pre ludi, ktori su skuseni v projektovom riadeni a doteraz ho neabsolvovali. Tak isto administrativna podpora zo strany Inbox-u je nadstandardna. Dakujem.